Hej, jeg hedder Heine

Søger du en erfaren tekstforfatter, så er det mig, du skal have fat i!

Jeg er en professionel tekstforfatter fra Aalborg, en dedikeret sprognørd og en rimelig flink fyr.

Jeg kan skrive dine tekster, så de sprudler. Dine tekster er ikke bare tilfældige ord – budskabet skal være krystalklart, og teksten skal vække læserens interesse og besvare læserens spørgsmål. Og når jeg er ved roret, skal dine tekster også underholde. Ellers har du tabt på forhånd, uanset om det er web eller print.

Sammen finder vi ind til det, der er kernen i din virksomhed, og så skriver jeg teksterne, der understøtter din profil og dit brand. Omdrejningspunktet er effektiv kommunikation, synlige værdier og kvalitetsindhold.

Alle mine tekster er knivskarpe, målrettet modtageren og optimeret til at konvertere.

Aaen Tekster – fordi nogle ord er mere værd end andre.

Baggrunden

Det med ord startede for mange år siden, da jeg som barn sad ved min fars skrivemaskine (ja, jeg er så gammel) og fandt på historier. Historieskrivningen var begyndelsen på en livslang dans med ord, som kun er taget til i styrke med alderen.

Senere havde jeg adskillige blogs på internettet, og det var der, jeg indså, at jeg var god til det med ord. At jeg kan skrive fængende tekster og formulere et budskab klart og tydeligt, så det rammer.

Jeg er cand.mag. i virksomhedskommunikation, har boet i udlandet over tre omgange og er nu selvstændig tekstforfatter med speciale i salgstekster (fx til hjemmesider, landingssider og nyhedsbreve) og længere tekster til content marketing (fx artikler og blogindlæg).

Jeg begyndte at tilbyde mine evner som tekstforfatter i 2010. Siden har jeg skrevet for vidt forskellige virksomheder og organisationer – der kommer en referenceliste senere.

Aaen Tekster er min virksomhed. Det handler om gode tekster og ord, der virker.

Hvis du vil sige hej til mig, kan du enten skrive til mig på heine@aaentekster.dk eller fange mig på telefonnummer 6177 1052.

Du kan også finde mig på Twitter, Google+, LinkedIn eller på heineaaen.dk.

Vi snakkes ved!

Kontakt mig, og få en gratis snak om dine opgaver
Jeg giver også gerne en kop kaffe, hvis du kommer forbi det nordjyske.
 

Kontaktoplysninger

© 2014 Aaen Tekster - All Rights Reserved | CVR: 35628908